top of page

Meer over mij...

Geboren en getogen in Geldrop (bij Eindhoven),

moeder van twee kinderen: een meisje (2013) en een jongen (2015).

Wat zou je verder nog van me willen weten...?

Ik houd van creatieve dingen: zelf kaarten maken met aquarel, dansen, naar theater gaan (musical, dans, muziek), maar ook van lezen. En ik houd van sociale activiteiten met fijne mensen om me heen. Mijn lievelingskleur is paars, mijn lievelingsdier is een konijn, mijn lievelings (kinder)film is Vaiana, mijn favoriete seizoen is de lente.

Foto website_edited.jpg

BEOORDELINGEN

Van klanten

"We hebben de cursus bij Marjolein mogen volgen voor onze dochter van 9 maanden. Dit was zo waardevol! Voor onszelf zeer informatief en onze dochter vindt de gebaren reuze interessant. Het zorgt voor nog meer interactie en plezier samen. Marjolein is zeer professioneel en kundig maar ook prettig en persoonlijk in contact."

Mirre de Groot
augustus 2023

Toen onze dochter anderhalf was, ben ik gestart met de cursus bij Marjolein en ik was meteen enthousiast. Er is een goede afwisseling tussen theorie, praktijk en uitwisseling van ervaringen. Thuis konden we het geleerde meteen in de praktijk brengen en onze dochter pikte de gebaren erg snel op. Het is superleuk in het contact en in de interactie met je kind en ik heb het idee dat onze dochter hierdoor ook sneller is gaan praten. Inmiddels combineert ze de gebaren enthousiast met de woorden en ontwikkelt ze zich in sneltreinvaart.

Ellen Vermeer
november 2023

Als oppasoma was ik geïnteresseerd in deze cursus. Recent dus de cursus gevolgd bij Marjolein. Wat een enthousiaste gedreven docente! Fijne afwisseling in theorie en praktische oefeningen. Ook tijd voor uitwisseling, vragen en gezelligheid. Ik heb na afloop de setjes kaarten gekocht om zo nog beter met alle gebaren te kunnen oefenen met mijn kleinzoon (met taalprobleem) kleindochter van 11 maanden en met een nog ongeboren kleinkind.

Miriam van Rooij
november 2023

bottom of page